ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Tomáš Spáčil obdržel šek na 50 000 korun tit

publikováno: 15.12.2023

Výbor SÚS na svém prosincovém zasedání ocenil výkony a reprezentaci našeho územního svazu trojnásobného mistra světa ertéčkáře Tomáš Spáčila, který z rukou předsedy Dušana Hýbnera převzal šek na 50 00 korun.

Tomáš má za sebou další fantastickou sezonu a posouval hranici rekordů, když na letošním mistrovství světa získal celkem 8 medailí. „To se ještě nikomu nepovedlo,“ poznamenal Tomáš před členy výboru, který na předání šeku přijel i se svým otcem a trenérem v jedné osobě Radkem Spáčilem.

Výčet jeho letošních úspěchů je velká paráda, posuďte sami:

  • mistr světa v arenbergu, v multi skish a v družstvech
  • vicemistr světa v devítiboji, sedmiboji, v disciplíně moucha dálka obouruč
  • bronzový na MS v pětiboji a v hodu muškou do dálky
  • celkově druhý ve Světovém poháru
  • vítěz Evropského poháru
  • mezinárodní mistr ČR
  • halový mistr ČR
  • vítěz Českého poháru
  • vítěz I. ligy v RT družstev s týmem MO Hořovice

 

„Byla to náročná sezona a Tomáš si vedl výborně. Velmi si ceníme, jakou podporu máme ve Středočeském územním svazu,“ uvedl Radek Spáčil.

Předseda SÚS Dušan Hýbner si na Tomášovi cení nejen jeho sportovní umění, ale i to, jaký je člověk, a jak se na veřejnosti prezentuje a propaguje náš územní svaz.

„Tomáši, mám radost nejen z tvých úspěchů, ale také z toho, jak se zapojuješ do výchovy dětí, co pro ně děláš, jak s tátou propagujete rybolovnou techniku. A těší mě, jak se hlásíš k našemu územnímu svazu, když vidím, že přijedeš a máš naše logo na mikině. Plně si naši podporu zasloužíš, nejde jen o to, jaký jsi sportovec, ale také jaký jsi člověk a zůstaň stále takový,“ řekl Dušan Hýbner.

„Chci poděkovat, moc si toho vážím, jaké podpory se mi dostává a dobře vím, že to není samozřejmost, a že takovou nikdo nemá a všímají si toho i mimo náš územní svaz. Zase ji využiji na materiální zabezpečení,“ uvedl Tomáš a vyprávěl, jak mu jeho kamarád doporučoval speciální naviják. „Popichoval mě, až jsem si ho nakonec pořídil a díky němu jsem se stal mistrem světa v multi skich a od této disciplíny jsem se odpíchnul k dalším medailím na šampionátu. Takže tento finanční příspěvek využiji zase tímto směrem, abych byl zase o něco lepší.“

(šam)

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 558 409

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS